Jag fick nästa: Vi utforskar ett Fultons paradis i Metal Gear Online

När du tänker på Metal Gear Solid är “online multiplayer shooter” förmodligen det sista som kommer att tänka på. ButMetal Gear Solid 5: The Phantom Painalso inkluderar den senaste upplagan av Metal Gear Online, med alla prylar, kartonger och inneboende finess som finns i det vanligtvis enspelarspelet. Och vi ska visa dig hur illa vi är på det.

Idag på I Got Next har vi rundat upp några av våra Metal Gear-experter från hela världen och kör dem genom den Fulton ballongfyllda fästen som är Metal Gear Online. Allt börjar kl 15:30 ET / 12:30 PM PT.

Se livevideo från GamesRadar på Twitch

Gräva showen? Vi är här fyra dagar i veckan, måndag till torsdag så se till att följa Twitch-kanalen! När är vi bor? Här är vårt schema:

Måndag: Vad händer18:30 – 20:00 ET / 15:30 – 17:00 PT Maxwell McGee och företag tar dig in i spelvärlden denna vecka, spelar det som är nytt och diskuterar allt som händer i nyheterna.

Tisdag: Jag fick nästa!15:30 – 17:00 ET / 12:30 – 14:00 PT Anthony John Agnello umgås med fascinerande folk från varje livets gång och spelar sina favoritspel. Det här är din chans att chatta med skapare från världen av musik, film, serier och allt annat under solen.

Onsdag: avgångslounge18:30 – 20:00 ET / 15:30 – 17:00 PT Ibland tittar du bara på ett spel och undrar: vad i f *&amp,% är det ?! Värdar Ludwig Kietzmann, Ashley Reed och resten av GR +-besättningen kolla in spelets konstigaste skatter.

Torsdag: How It Done16:30 – 18:00 ET / 13:30 – 15:00 PT Arthur C. Clarke sa att all tillräckligt avancerad teknik inte kan skiljas från magi. Det är kanske därför videospel verkar så anmärkningsvärda. Vi träffar skaparna av de bästa spelen för att avmystifiera processen.

Gillar du artikeln? Dela med vänner: