Release Radar: Vårt val av veckans bästa TV, filmer och spel (3-9 juni)

Se vår runda upp från världen av spel och underhållning nedan.

1. Elder Scrolls Online: Elsweyr är ute den 4 juni, men kan överträffa Summersets glans?

Elder Scrolls Online släpper sitt senaste kapitel (tänk mega-utvidgningar som lägger till nya kontinenter i spelet) den 4 juni, och den här gången sker det i Elsweyr, land av necromancers, drakar och den whiskered khajiit. Förväntningarna är stora, speciellt eftersom Summerset – ESO: s tidigare kapitel – är kataklysmiskt bra, så Elsweyr kommer förhoppningsvis att kunna visa att Summerset inte var en fluke. Summerset är känt för sina engagerande uppdrag, och ofta raka upp bisarra uppdrag, och är det kapitel som konverterade mig och många andra till ESO, eftersom det bevisade att fans av mer traditionella Elder Scrolls-spel som Skyrim fortfarande kunde hitta spännande berättelser i MMO. Hittills syftar det till att få dig att känna dig som en NPC när det gäller att slåss mot drakar, förmodligen att bekämpa ett av Skyrims klagomål om att drakar inte var så svåra att besegra, och tillägget av en necromancy-klass bör intrigera spelare som är förtjust i oljan kvicksave massaker. Så oavsett om du är en ESO-hängiven eller en skeptiker, håll dina klor korsade för Elsweyr…Zoe Delahunty-Light

Vad:EA Play
Var:Twitch, YouTube och EA-webbplatsen
När:8 juni, från 09:00 PST / 12:00 EST / 17:00 BST

Release Radar väljer de bästa spelen, filmerna och programmen under de kommande sju dagarna varje måndag klockan 11 GMT.

Gillar du artikeln? Dela med vänner: