San Diego Comic-Con 2019-schema: Datum, tider och vad man kan förvänta sig från varje panel på SDCC 2019

San Diego Comic-Con 2019-schema: Datum, tider och vad man kan förvänta sig från varje panel på SDCC 2019

Fredagen på San Diego Comic-Con 2019 var stor. Trailers för TheWitcher Netflix-serien, The Walking Dead säsong 10, Rick och Morty säsong 4 och fler visades alla, The Boyswas förnyades för en andra säsong, författarna Avengers: Endgame avslöjade hur kapten Americaalmost dog i filmen, och Russo Brothers meddelade sin kommande skiffer av filmer.

Naturligtvis kommer det mycket mer att komma. Och du vill hålla reda på allt som händer på San Diego Comic Con, eller hur? Du har tur. Nedan har vi det fullständiga schemat för SDCC 2019, plus datum, tider och alla paneler du behöver veta om under de kommande tre dagarna. Inte bara det, men vi har nedsänkt varför San Diego Comic-Con 2019 strömmarmaktvara svår att komma med. Så om du planerar att ta reda på hur du kan titta på SDCC 2019 i USA och Storbritannien före de stora panelerna kommer du förmodligen att bli mycket besviken. Mer om det nedan.

Naturligtvis är det inte lätt att gå igenom hela schemat för San Diego Comic-Con 2019. Med det i åtanke har vi cherrypickat de bästa SDCC 2019-evenemangen som du behöver veta om. Vi har till och med gjort UK SDCC 2019 gånger förberedda för de över dammen som redan förväntar sig en svaga ögonhelg.

Så vad väntar du på? Dyk in i schemat för SDCC 2019 nu och börja planera din helg. I likhet med Hideo Kojima, Westworld säsong 3 och The Walking Dead säsong 10 som alla gungar upp till San Diego, kommer årets popkulturfenomen att vara helt otillåtligt – och din tillgång till alla chocker och överraskningar som finns i butiken börjar precis här.

När är San Diego Comic-Con 2019?

San Diego Comic-Con 2019 startade på torsdag 18 juli och går igenom till söndag 21 juli. Det var också en förhandsvisningskveld på onsdagen den 17 juli, fylld med premiärer och piloter. Årets erbjudande inkluderade världspremiären av den nya live-action Batwoman och Pennyworth-showen.

Som du snart kommer att se nedan är de stora hittarna på fredag ​​och lördag, med torsdag som mycket en uppvärmning för huvudevenemanget och söndagen är effektivt en vilodag i form av paneler.

Vad är hela San Diego Comic-Con 2019-schemat??

San Diego Comic-Con 2019 schema är live – du hittar det förkortade schemat här såväl som i sin helhet på San Diego Comic-Con 2019 webbplats.

Men vad ska du bry dig om bland dussintals paneler under helgen? Vi har sammanställt det viktigaste schemat för San Diego Comic-Con 2019-panelen under nedan.

  • Terminator: Dark Fate – 11:00 am PT (19:00 BST)
  • Gears of War – 13:00 PT (21:00 BST)
  • Marvel Games – 13:30 PT (21:30 BST)
  • His Dark Materials – 16:45 PT (1:45 am BST, 19 juli)
  • Avengers: Endgame Writers Panel – 10:00 am PT (18:00 BST)
  • Avengers: Endgame director panel – 11:00 am PT (19:00 BST)
  • Fear the Walking Dead – 12:00 PM PT (20:00 BST)
  • Rick and Morty – 13:00 PT (21:00 BST)
  • The Walking Dead – 13:00 PT (21:00 BST)
  • Witcher Netflix-serien – 14:15 PT (22:15 BST)
  • Pojkarna – 15:30 PT (23:30 BST)
  • Dark Crystal: Age of Resistance – 15:30 PT (23:30 BST)
  • Game of Thrones – 17:30 PT (01:30 BST, 20 juli)
  • Star Trek (TV) – 11:30 PT (19:30 BST)
  • The Good Place – 12:00 PST (20:00 BST)
  • Westworld – 13:15 PST (21:15 BST)
  • Marvel Studios – 17:15 PST (01:15 BST, 21 juli)

Inga större paneler

Hur man tittar på San Diego Comic-Con 2019 i USA och Storbritannien

Till skillnad från de oändligt mer öppna E3 2019, är San Diego Comic-Con 2019-strömmar inte lika lättillgängliga. Jag vet jag vet. densuger. Om mönstret förra året följs kommer allt att vara en bakom stängda dörraraffär. Om du inte har en biljett till, säger, Marvel Studios i Hall H på dagen, kommer du inte att kunna se evenemanget live.

Trots det finns det många skäl att hålla reda på San Diego Comic-Con 2019-schemat. Det beror på att vi kan förvänta oss att flera sociala medier angränsar avslöjar när varje panel och konferens pågår. Så om till exempel Phar 4 avslöjas under en viss tid och på en viss dag, till exempel, bör du oändligt kontrollera det officiella Twitter-kontot förMarvel Studios. GamesRadars trupper på marken vid SDCC kommer också att lägga ut exklusiva berättelser från varje händelse för att ge dig en bakom kulisserna titt på vad som händer, så se till att hålla uppdatera Twitter-kontotGamesRadar, liksom kontonaSFXandTotal FilmTwitter. DET äRnästanlika bra som att få handen på en presspass själv. Nästan.

Är Marvel Studios på San Diego Comic-Con 2019?

Ja, Marvel Studios är på San Diego Comic-Con 2019. Det är på lördag 20 juli kl 17:15 Stillahavstid (1:15 på söndag morgon för de i Storbritannien). Lita på Kevin Feige och företaget för att hålla saker under lindning till sista minuten. En avslöjning av fas 4 är nästan en säkerhet. Få fullständig nedgång med vår kompletta förhandsgranskning från San Diego Comic-Con 2019.

SDCC 2019-schema: torsdag 18 juli

San Diego Comic-Con 2019-schema: Datum, tider och vad man kan förvänta sig från varje panel på SDCC 2019

Japp. Han är tillbaka. Medan Arnie inte har bekräftats från och med att skriva för Terminator Dark Fate SDCC 2019-panelen, förväntar sig att han kommer att dyka upp tillsammans med Linda Hamilton och, eventuellt några helt nya bilder.

Xbox har den magra på den kommande panelen Gears of War: "Gå med i utvecklarna och hjärnorna bakom Gears of War Universe när de diskuterar förflutna, nuet och framtiden för denna storied-franchise." Gears föray till bredare media kan diskuteras här, inklusive filmen Gears of War.

Att sparka bort saker är panelen Marvel Games SDCC 2019, värd av Greg Miller. Marvel har bekräftat på sin webbplats att vi får se "nytt innehåll" från juli: s hetaste release, Marvel Ultimate Alliance 3, plus Iron Man VR och Square Enix’s Avengers-spel. Träull!

BBC och HBO kombinerar krafter för det som lovar att vara en lysande anpassning av Phillip Pullmans episka fantasitrilogi. Med utställningen senare i år, förvänta dig en utblåsning fylld med rollmedlemmar, trailers, teasers och kanske till och med ett ordentligt släppdatum.

SDCC 2019-schema: fredag ​​19 juli

San Diego Comic-Con 2019-schema: Datum, tider och vad man kan förvänta sig från varje panel på SDCC 2019

Christopher Markus och Stephen McFeely älskar säkert att prata om Avengers: Endgame – och de har sin största plattform ännu på fredagen. Förhoppningsvis kommer vi att få reda på några merAvengers: Endgame borttagna scener, och kanske till och med få några andra intressanta lurar som aldrig riktigt kom till den stora skärmen. En att titta på, säkert.

I fortsättningen från Markus och McFeelys egen panel är russorna i stan för att göra detta till ett riktigt en-två Endgame extravaganza.Deadlineis rapporterar att ett återförening mellan skådespelaren också är en möjlighet här, så förvänta dig ett sista hurra mellan RDJ och Chris Evans. Jag kan inte vänta 3000.

The Walking Dead: s barnbror gör sin närvaro känd på SDCC 2019. Spin-off har fångat uppmärksamheten hos många en huvudserie-fan under de senaste månaderna med introduktionen av den personalutövande Morgan. Skådespelaren Lennie James, som spelar Morgan, kommer att vara i panelen, liksom Scott M. Gimple, huvudchefen för alla The Walking Deads nuvarande TV-produktion.

Låt oss bli femtio! Rick och Morty säsong 4 tappar senare i år och vi kan mycket väl få en snabb titt på några bilder på SDCC 2019. Dan Harmon och Justin Roiland kommer att delta, liksom röstskådespelarna Sarah Chalke, Spencer Grammer och Chris Parnell . Vi har redan haft ett droppflöde av information: Rick och Morty säsong 4 första bilder har avslöjats, liksom anepisode räknar. Kan ett släppningsdatum vara nästa i panelen?

Naturligtvis kan vi inte glömma The Walking Dead säsong 10. Det stämmer, AMC: s smash zombie hit är nära att fira ett decennium av död och halshuggning, och det är säkert att dra ut alla stopp vid SDCC 2019. Medan Andrew Lincoln inte är Det har bekräftats (säger aldrig aldrig), sådana som Danai Gurira, Death Stranding-studenter / Hideo Kojima BFF Norman Reedus och Jeffrey Dean Morgan kommer alla att vara där. Kanske får vi titta på The Walking Dead-filmerna för en bra åtgärd.

Fingrar korsade efter en släp. Det finns ingen bekräftelse ännu om vem som dyker upp för Witcher Netflix-serien SDCC 2019-panelen, men förväntar dig att Henry Cavill kommer att delta, liksom showrunner Lauren S. Hissrich. Den förstaWitcher Netflix-seriens bilder kom fram tidigare i juli – och vi har också sett vår första titt på Roachnow också. Håll ett öga på det officiella Netflix Twitter-kontot i hela panelen.

DC och Marvel dominerar inte alltid konversationen när det gäller superhjältar. Pojkarna, som ser passande hjältar omfamna sin nyfundna berömmelse, är en kommande Amazon-serie som kommer att vara premiär i slutet av denna månad.

Netflix visar inte bara upp The Witcher. Dark Crystal-väckelsen tar fart och med en röstbesättning som innehåller Lena Headey och Taron Egerton är detta en panel som inte får missa.

Älska det eller hata det, Game of Thrones säsong 8 väckte säkert upp några starka åsikter. I ett sista skott till SDCC kommer Westeros finaste, inklusive Maisie Williams, Nikolaj Coster-Waldau och Isaac Hempstead-Wright, att ta scenen för vad som kan vara en eldig panel. Showrunners David Benioff och D.B. Weiss bekräftades ursprungligen men de, tillsammans med regissören Miguel Sapochnik och skådespelarna Iain Glen och Nathalie Emmanuel, kommer inte att delta i panelen Game of Thrones. I stället, dock inte bli förvånad över att se aGame of Thrones prequel TV-showteas eller två från evenemanget eller Twitter-kontot HBO.

SDCC 2019-schema: Lördag 20 juli

San Diego Comic-Con 2019-schema: Datum, tider och vad man kan förvänta sig från varje panel på SDCC 2019

Star Trek-franchisen håller på att dristigt gå dit den inte har gått tidigare. Det har tre föreställningar under utveckling eller pågår för närvarande – Star Trek Discovery, Picard-serien och Star Trek: Lower Decks – och det kommer att visa dem alla på SDCC 2019. Räkna med fyrverkerier, och kanske en Sir Patrick Stewart zinger eller två.

Dettaär det dåliga stället? Varför? Komedjan med efterlivets tema slutar efter sin fjärde säsong. Förbered dig för tårar och några heliga gaffeltröja ögonblick i överflöd kommer lördag lunchtid.

Roboter, tik! Westworld säsong 3 har inte bara Aaron Paul med på åkturen (och närvarande på SDCC-panelen 2019) utan den sinnesmältande sci-fi-serien har massor av klipphanterare kvar att hantera. En trailer och ett potentiellt släppdatum finns båda säkert på korten. De officiella HBO Twitter-kontona bör också uppdateras ständigt under evenemanget, i fall det kommer att bli en överraskande uppenbarelse för oss.

Detta kan betyda ingenting, eller det kan betyda allt. Vem vet? När allt kommer omkring detärKojima. Death Stranding kommer utan tvekan att vara ett hett diskussionsämne, men konstigt nog är det på samma gång som Marvel Studios panel. Typiska Koj. Norman Reedus är under tiden i stan för förmodligen sin The Walking Dead-panel, men han kunde alltid dyka upp här för att avslöja mer om sin kommande roll som Sam the Baby Courier (det är hans officiella namn nu. Ärligt.)

Detta är det. Marvel Studios drar tillbaka gardinen på sin kommande filmskiva. Förvänta dig av fas 4-tillkännagivanden, Kevin Feiges baseballmössa och kanske några chocker och överraskningar över 90-minutersevenemanget.

SDCC 2019-schema: söndag 21 juli

Det finns inga stora TV- och filmbaserade paneler på söndagen! Kontrollera den fullständiga schemalänken för SDCC 2019 ovan för fler evenemang som täcker allt från serier till cosplay.

Vem saknas från SDCC 2019?

Det finns tre anmärkningsvärda frånvarande från SDCC 2019. Sony är inte där, så förvänta dig inte ord om aSpider-Man: In the Spider-Verse-uppföljaren, och inte heller den kommande Uncharted-filmen. Universal tar också året av, men vi kan förmodligen förvänta oss en skrikande avkastning när Fast and The Furious 9 landar nästa år.

Slutligen kommer Warner Bros. (och DCEU) att saknas från SDCC 2019. Det har inte hindrat människor från att donera till ett banner som kräver att Snyder Cutbeing flög över evenemanget, dock.

Fortsätt kolla tillbaka här hela veckan – du vet aldrig vilka förändringar som kan göras i San Diego Comic-Con 2019-schemat.

Gillar du artikeln? Dela med vänner: