Activision förklarar hur crossplay fungerar i Call of Duty Modern Warfare

Activision förklarar hur crossplay fungerar i Call of Duty Modern Warfare

Denna torsdag ger crossplay till Call of Duty-franchisen för första gången någonsin med den andra öppna betaen, och Activision är redo att gå in i detaljerna. I ett blogginlägg ger förlaget en omfattande överblick över hur crossplay i Modern Warfare kommer att fungera på PS4, Xbox One och PC, förhoppningsvis att besvara alla frågor som spelare har innan beta-lanseringen. Här är de stora takeaways.

Först och främst säger Activision att du kan välja in och av crossplay, så att du kan filtrera bort spelare på andra plattformar om du föredrar det. Spelare på alla plattformar måste dock göra ett Call of Duty-konto för att komma åt Modern Warfare: s multiplayer-lägen.

Det visade sig lite tidigare att crossplay skulle matcha spelare över olika plattformar efter inmatningstyp, vilket betyder att mus-och-tangentbordspelare skulle paras med andra M&amp, K-spelare, och på samma sätt för kontrollanvändare. Activision säger nu att du kan välja att gå med i lobbier med blandade kontrollsystem om du inte är alltför bekymrad över att matchningar är exakt balanserade.

Call of Duty Modern Warefare stöder crossplay i alla multiplayer-lägen, även om Activision säger att de har det "inga planer" för att få crossplay till rangordnade spel eller konkurrerande turneringar.

Du kan gå med i Call of Duty Modern Warfare crossplay beta redan klockan 10:00 PT / 13:00 ET / 18:00 BST på torsdagen den 19 september. För Xbox One- och PC-spelare är beta begränsad till de som förbeställd Modern Warfare. Alla PS4-spelare har tillgång till beta när den startar torsdag.

Här är bästa multiplayer-spel att förena vänner och förstöra vänskap.

Gillar du artikeln? Dela med vänner: