Borderlands: GOTY Edition är gratis att spela på Xbox One och PC till och med söndag

Borderlands: GOTY Edition är gratis att spela på Xbox One och PC till och med söndag

Om du aldrig har spelat Borderlands, kanske du inte får all spänningen kring Borderlands 3. Om det är du just nu, är nu den perfekta tiden att komma ikapp med Gearboxs främsta looter-shooter: Game of the Year-utgåvan av den ursprungliga Borderlands är gratis att prova på Xbox One och Steam i helgen. Du kan spela gratis på Xbox One till och med söndag 21 juli kl 23:59 PT / 02:59 ET / 07:59 BST. Ångspelare kommer att ha till och med den 21 juli kl 13:00 PT / 16:00 ET / 21:00 BST.

Den här kostnadsfria testversionen innehåller allt i GOTY Edition, men du behöver mer än en helg för att komma igenom allt. De fyra DLC-tilläggena är: The Zombie Island of Dr. Ned, Mad Moxxis Underdome Riot, The Secret Armory of General Knoxx och Claptrap’s New Robot Revolution. Om du bara kunde slutföra en eller två, skulle jag rekommendera The Zombie Island of Dr. Ned och Claptrap’s New Robot Revolution – jag anser att de är de mest transformativa av gäng, men de är alla värda det för tyget.

Om du gillar det du ser kanske du vill köpa spelet när det säljs den 22 juli. Det kommer att vara 50% rabatt till och med den 29 juli (digitalt på Xbox One och Steam) och alla dina framsteg från rättegången kommer att bära över. När du väl är ordentligt ombord på Borderlands-tåget kan du fånga upp 23 sätt Borderlands 3 återuppfinner formeln i vår förhandsgranskning av Borderlands 3 .

Om du missade det: den senaste Borderlands 3 trailern är en härligt dödlig dansrutin med alla de nya Vault Hunters.

Gillar du artikeln? Dela med vänner: