Call of Duty: Modern Warfare PC trailer har otroligt bra hår

Call of Duty: Modern Warfare PC-trailern är här, och den är förvånansvärt vacker. Trailer med 21: 9-upplösning kan skryta med 4K-spel med en obegränsad bildhastighet, och Activision beskrev en medley av andra avancerade PC-grafikalternativ i ett bifogat blogginlägg. Nyheten kommer drygt en vecka efter avslöjandet av kraven på Modern Warfare PC, som är förvånansvärt rimliga bortsett från spelets fantastiska 175 GB-installationsstorlek.

"Utvecklare Beenox har arbetat nära tillsammans med Infinity Ward för att säkerställa att PC-versionen av Modern Warfare sätter ett nytt högt vattenmärke för anpassning, med fler anpassningsalternativ än vi någonsin har haft i en Call of Duty&reg, spel," sa förläggaren. Utöver 4K och variabla bildhastigheter, kommer PC-versionen av spelet också att stödja ultrabredda och multi-monitor inställningar, vilket garanterar att du kan se Captain Price: s chops i den upplösning de förtjänar.

Men allvarligt, kan vi prata om håret i den här trailern? Rinnande lås, mattade lappar, livliga stubbar och annat härligt ansiktshår – Modern Warfare har otroligt hårspel. Captain Price har aldrig sett bättre ut.

Activision hade mer att dela än hår, tänk på dig, vilket också bekräftar förbelastningstiderna för PC-spelare. Du kan börja förbelastning kl. 10:00 PT / 13:00 ET / 18:00 BST / 19:00 CET på tisdagen den 22 oktober före spelets lansering den 24 oktober. Du kan hitta mer information om förbelastning och förbeställning i vår Call of Duty: Guide för modern krigförbeställning.

Du kan titta på Modern Warfare-lanseringstrailer – vilket ärtoppCall of Duty – här.

Gillar du artikeln? Dela med vänner: