Call of Duty: Modern Warfare release schema avslöjar hur du kan spela så tidigt som möjligt

Call of Duty: Modern Warfare release schema avslöjar hur du kan spela så tidigt som möjligt

Activision har tappat en ny blogginlägg för Call of Duty: Modern Warfarerelease-schema, vilket avslöjar exakt när och hur du kan spela det kommande FPS-spelet beroende på din region och den valda plattformen.

Tekniskt sett lanseras Modern Warfare på fredag ​​25 oktober för PC, PS4 och Xbox One, men vi vet alla att det aldrig är så enkelt med blockbusterutgivningar längre, särskilt när det gäller onlinefokuserade spel som Call of Duty. Låt oss bryta ner det, plattform efter plattform.

Call of Duty: Modern Warfare release schema avslöjar hur du kan spela så tidigt som möjligt

Om du spelar på PC kan du börja förinstallera Call of Duty: Modern Warfare på Battle.net från 22 oktober kl 10 PDT, med spelets "global PC-starttid" är 18:00 PT / 9PM ET på torsdag 24 oktober (det är 02:00 BST, 25 oktober i Storbritannien).

På konsolen kan Call of Duty: Modern Warfare också laddas i förväg, men spelet förväntas inte gå förrän midnatt, lokal tid, 25 oktober, såvida du inte är i Nordamerika, där det kommer att lanseras klockan 18.00 PT / 21:00 ET den 24 oktober.

Ja, ja, vi vet att det är förvirrande, men det betyder att en rättvis andel människor kommer att kunna hoppa in i Infinity Wards omstart förr snarare än senare, och åtminstone finns det inte exklusivt tidig tillgång för dem som har köpt en specialutgåva av spelet eller något liknande. Med det i åtanke kommer vi snart att se dig på slagfältet, soldat.

För mer, kolla in de senaste Call of Duty Modern Warfare-tips vi lärde oss från beta, eller se nedan för vårt senaste avsnitt av Dialogalternativ.

Gillar du artikeln? Dela med vänner: