En ny Final Fantasy 7 remake trailer kommer att visas onsdag på Tokyo Game Show 2019

En ny Final Fantasy 7 remake trailer kommer att visas onsdag på Tokyo Game Show 2019

Square Enix har gett en exakt starttid för den nya Final Fantasy 7 remake trailern. Enligt en nedräkningsklocka på theremakes japanska webbplats kommer trailern att debutera kl 10:00 ET / 07:00 PT / 15:00 BST / 23:00 JST.

Square Enix har meddelat att TheFinal Fantasy 7 kommer att debutera en glänsande ny trailer under Tokyo Game Show 2019. Remake-regissören Tetsuya Nomura citerades på spelets officiella Twitter-konto och avslöjade att vi får ytterligare ett glimt av den uppdaterade inspelningen av klassisk RPG.

Får vi se mer spel? Eller kanske ta en titt på några av de älskvärda karaktärerna som vi känner så bra? Vi måste vänta och se, men utsikterna för att se mer är ganska spännande.

Den sista trailern vi fick se under E3 2019 gav oss en ganska hjärtlig titt på remakeens uppdaterade inspelning av Midgar och den ikoniska tågsekvensen, såväl som slutligen att visa upp allas favorit stansning och sparkar badass, Tifa. Trailern visade också upp en del spel, inklusive en titt på striden med flera karaktärer som fastnar i handlingen.

Tokyo Game Show kommer att starta den 12 september och kommer att pågå till 15 september. Showens line-up innehåller massor av spännande kommande spel som den nyligen tillkännagivna Yakuza 7 och multiplayer Resident Evil experienceProject Resistance.80 minuter av Death Stranding-spelet kommer också att vara på show under evenemanget.

Den första avsnittet av Final Fantasy 7-remake kommer att täckas på Midgar och kommer att följa början av äventyret med Cloud. Flera minnesvärda scener äger rum under de tidiga timmarna av spelet, och jag kan inte vänta med att se hur de visar sig i den moderna versionen. Här är för att hoppas att vi får se en annan bit av spelet och en bättre titt på några av karaktärerna i aktion.

Här är allt bekräftat i Tokyo Game Show 2019-serien hittills.

Gillar du artikeln? Dela med vänner: