Fånga Fortnitemares engångsevenemang som slutar på söndag och få din glidflygplan medan du kan

Fånga Fortnitemares engångsevenemang som slutar på söndag och få din glidflygplan medan du kan

Fortnites Halloween-händelsefest, så passande namnet Fortnitemares, är på väg ut – men den skrämmande kulan kommer att avslutas först efter att en skrämmande engångshändelse utvecklas. Utvecklaren Epic Games avslöjade på Fortnites officiella Twitter-konto att finalen kommer att äga rum vid den officiella avslutningen av Fortnitemares: 4 november kl. 10.00 PST / 13:00 EST / 18:00 GMT. Missa inte det!

Fortnite kommer verkligen att svänga in i dessa engångshändelser nu. De började med säsong 4 raket lansering, fortsatte sedan med kubens långa resa runt kartan och in i Loot Lake under säsong 5. Det finns många sätt Fortnitemares slutsats kan gå, men det verkar säkert att anta att det kommer att bli en stor, prickig show som slutligen lägger ner alla de irriterande zombies för gott och löser helheten "flytande kub med snabbt växande sprickor som på något sätt kallar monster och spränger öar" story. Jag trodde aldrig att vi skulle prata om "story" i ett Battle Royale-spel, än mindre en om kuber.

Förhoppningsvis kan du spela i tid för att fånga evenemanget själv, men om inte, finns det alltid YouTube. Slutet på Fortnitemares-evenemanget innebär också att du har slut på tiden för att kräva exklusiva belöningar för evenemang, inklusive det här underbara "går av rälsen på ett galen tåg" Dark Engine Glider. Se till att du konsulterar vår Fortnite Fortnitemares Challenges-guide för att fylla i alla dessa framstegsfält och skörda dina rättmätiga belöningar medan du kan.

Letar du efter fler flerspelars kul? Prova några val från vår lista över de 25 bästa onlinespel att leka med vänner.

Gillar du artikeln? Dela med vänner: