Fortnitemares 2019 startar imorgon, 29 oktober

Fortnitemares 2019 startar imorgon, 29 oktober

Starttiden för Fortnitemares 2019 har avslöjats. Som Epic tillkännagav på Twitter idag, kommer Fortnite Chapter 2 säsong 1 att starta den stora Halloween-händelsen imorgon, 29 oktober, kl. 9 PT / 12:00 ET / 17:00 BST / 18:00 CET. Det är oklart hur länge evenemanget kommer att pågå, men baserat på förra årets evenemang kan vi förvänta oss att det slutar runt tisdagen den 4 november.

För de oinitierade: Fortnitemares är Fortnites årliga Halloween-evenemang, och på toppen av skrämmande skinn och kosmetika introducerar det också några läskiga spelförändringar. Åtminstone gjorde det förra året – vi kan bara anta att årets evenemang kommer att vara liknande, men vi är ju i kapitel 2, så vem vet vad Epic har planerat. Teasern

Av avgörande betydelse kom också förra årets Fortnitemares-evenemang med en serie utmaningar som tilldelade anpassningsföremål. Som referens inkluderade utmaningarna 2018 saker som att förstöra Elite Cube Monsters som dök upp under evenemanget, öppna kistor och eliminera motståndare i specifika områden och förstöra dekorationer dolda runt kartan. De tilldelade saker som Dark Engine-glidflygplan, Virulent Flame contrail och Deadfire Spray. Här hoppas att årets Fortnitemares-kosmetika sticker ut från det nyligen släppta Final Reckoning-paketet, som har lagt till några spooktacular skinn tidigare denna månad.

Det finns inget att säga vad de är, men du kan satsa på att Epic kommer att leverera några nya utmaningar i år, så håll dig uppdaterad Fortnite Fortnitemares utmaningar guide för den uppdaterade listan med utmaningar och tips för att slutföra dem.

Gillar du artikeln? Dela med vänner: