Golden Joystick Awards-röstningen är officiellt stängd, så här kan du ta reda på vem som vinner

Golden Joystick Awards-röstningen är officiellt stängd, så här kan du ta reda på vem som vinner

Röstningen på Golden Joystick Awards 2019 har officiellt avslutats, och scenen är nu klar för utmärkelsen.

Du kommer att kunna upptäcka vinnarna för utmärkelsen du röstade för genom att gå till Golden Joystick Awards ‘Twitch-sida på fredag ​​15 november från 15:30 GMT / 10:30 AM ET / 7:30 am PT. Utmärkelserna kommer att delas av den återkommande komiker Danny Wallace (som du också känner från Assassin’s Creed), medan pre-showen kommer att innehålla exklusiva intervjuer, trailers och till och med &lsquo, tillverkning av dokumentärer, som är värd av Alix Wilton Regan.

De senaste veckorna av omröstningen har spelare över hela världen röstat för deras Ultimate Game of the Year, såväl som deras favoritspel i olika kategorier. Spelen för utmärkelsen Ultimate Game of the Year är:

  • Apex Legends (EA / Respawn Entertainment)
  • Call of Duty: Modern Warfare (Activision Blizzard / Infinity Ward)
  • Kontroll (505 spel / botemedel underhållning)
  • Disco Elysium (Studio ZA / UM / Studio ZA / UM)
  • Fire Emblem: Three Houses (Nintendo / Intelligent Systems)
  • Gears 5 (Xbox Game Studios / The Coalition)
  • Outer Wilds (Annapurna Interactive / Mobius Digital)
  • Resident Evil 2 (Capcom / Capcom)
  • Sekiro: Shadows Die Twice (Activision / FromSoftware)
  • Telling Lies (Annapurna Interactive / Furious Bee)
  • The Outer Worlds (Private Division / Obsidian Entertainment)
  • Untitled Goose Game (House House / Panic Inc.)

Se till att du håller dig uppdaterad med Golden Joystick Awards genom att följa dem Twitter och Facebook , såväl som att hålla ett öga på GamesRadar för de senaste nyheterna om utmärkelsen.

Gillar du artikeln? Dela med vänner: