Google Stadia har äntligen ett officiellt släppdatum

Google Stadia har äntligen ett officiellt släppdatum

Det händer äntligen – Google Stadia börjar anlända till dörren 19 november. Om du förbeställde grundare-utgåvan kommer buntarna att börja anlända den dagen, och om du var tillräckligt snabb för att få det, kommer du att kunna spela spel från och med kl. 09:00 PST / 12:00 EST / 17:00 BST.

Grundare-utgåvan, som såldes ut över Storbritannien och Europa redan i september, inkluderar en Chromecast Ultra, en Stadia-controller, tre månader med Stadia Pro och Destiny 2: The Collection. För dem som missade Founder’s Edition-förbeställningen och var tvungna att beställa Stadia Premiere Edition istället verkar det som om buntarna kommer att levereras i den ordning som förbeställningarna mottogs enligt det officiella Google-blogginlägget. Det betyder troligt att Premiere Editions kommer att skickas uteftergrundareens utgåvor.

Tillbaka i september berättade Googles spelregissör Jack Buser till GamesRadar + att grundaren skulle ersättas i EU-butikerna av Premiere Edition. Men nu ser det ut som om de har återställt sitt lager, eftersom Founder’s Edition för närvarande är tillgängligt för förbeställning i Google Store. Om du vill ha det, är det nu dags, men kom ihåg att du förmodligen får din Stadiaefter19 november. En basutgåva av Stadia kommer att släppas någon gång under 2020.

Tillkännagivandet gjordes också på det officiella Stadia Twitter-kontot, tillsammans med en video som fungerar som en snabbguide för dem som inte är tydliga på vad Google Stadia faktiskt är. Kolla in det nedan.

Google Stadia lovar att drastiskt ändra landskapet för spelprogramvara. Vice verkställande direktören för ingenjör sa till och med det Stadia kan ha spel som kör snabbare och känner sig mer lyhörda än en konsol .

Gillar du artikeln? Dela med vänner: