Hur man laddar ner och läser in den sista Monster Hunter World: Iceborne beta på PS4 och Xbox One

Hur man laddar ner och läser in den sista Monster Hunter World: Iceborne beta på PS4 och Xbox One

På baksidan av en uttömmande dagbok och en prålig trailer som kollektivt avslöjade 10 oöverkomliga detaljer, tillkännagav Capcom idag en sista pre-lanseringsvåg av Monster Hunter World: Iceborne betas. PS4-spelare som spelade den tidigare betaen kommer att jaga ett nytt monster den här gången – den iskalla nya äldre draken Velkhana – och för första gången kommer Xbox One-spelare också att delta. Här är allt du behöver veta om den kommande Monster Hunter World: Iceborne betas.

Vad är Monster Hunter World: Iceborne beta-datum och tider?

  • PS4: Fredag ​​30 augusti till söndag 1 september. Börjar klockan 12:01 PT / 03:00 ET / 08:00 BST, slutar kl. 23:59 PT / 2:59 ET / 7:59 BST.
  • Xbox ett: Måndag 2 september till onsdag 4 september. Börjar klockan 12:01 PT / 03:00 ET / 08:00 BST, slutar kl. 23:59 PT / 2:59 ET / 7:59 BST.

Hur man laddar ner och laddar in Monster Hunter World: Iceborne beta

Du kan ladda ner Monster Hunter World: Iceborne beta via PlayStation Store eller Xbox Live-butiken. Observera att du kommer att behöva ett aktivt PlayStation Plus- eller Xbox Live Gold-abonnemang för att spela beta, men du behöver inte Monster Hunter World-basspelet, och du behöver inte heller förbeställa eller köpa Iceborne.

Alla spelare kan ladda ner och ladda in betaen från onsdag 28 augusti.

Vad finns i Monster Hunter World: Iceborne beta?

Denna beta kommer att innehålla samma tre jakter från förra gången – Great Jagras, Banbaro och Tigrex – plus Velkhana. Den kommer också att innehålla funktioner och feedback som inte finns i den tidigare betaen, inklusive nya vapenåtgärder, fotoläge-visningsläge, Gunlance-förändringar och utökad Slinger-funktionalitet.

För varje olika monster som du lyckas jaga i betaen får du ett förpackning i huvudspelet när Iceborne är ute. Capcom förklarade inte exakt vad som finns i varje paket, men beta-trailern föreslår att Velkhana-paketet innehåller en guldbiljett som du kan byta mot en pärla på Melder, vilket är ganska lockande. Du får också olika varor som drycker, Slinger-ammunition och Bowgun-ammunition för att göna Great Jagrax, Banbaro och Tigrex.

Monster Hunter World: Iceborne-expansionen kommer att lanseras på PS4 och Xbox One den 6 september och på PC i januari 2020.

Förbered dig för fler jakter i Hoarfrost Reach med vår Monster Hunter World: Iceborne monster guide .

Gillar du artikeln? Dela med vänner: