Hur man laddar ner och spelar Gears 5 beta tech-test på Xbox One och PC

Hur man laddar ner och spelar Gears 5 beta tech-test på Xbox One och PC

Den andra vågen av beta-tekniken för Gears 5 har börjat. Om du missade det första gången, har du fått ett nytt skott i helgen för att prova två multiplayer-kartor och tre flerspelarlägen, inklusive det nya Arcade-läget. Så här engagerar du dig.

Hur man laddar ner och spelar Gears 5 beta tech test

För att delta i beta-tekniktestet Gears 5 måste du vara en aktiv Xbox Game Pass eller Xbox Game Pass Ultimate-abonnent. Om detta inte lyckas kan du förbeställa Gears 5 digitalt eller fysiskt för Xbox One, eller via Windows Store på PC och lösa in den kod du får.

Game Pass-prenumeranter kan ladda ner det tekniska testet från Game Pass-biblioteket som på något annat spel. Om du förbeställer på Xbox One kan du ladda ner den här. Om du förbeställer via Windows Store på PC söker du bara efter Gears 5 i butiken för att hitta klienten.

Vilka är Gears 5 beta-testdatum och -tider??

Betatekniska test 1 (Xbox One och PC): 19 juli – 22 juli, börjar och slutar kl 10:00 PT / 13:00 ET / 18:00 BST

Betatekniska test 2 (Xbox One och PC): 26 juli – 29 juli, börjar och slutar kl 10:00 PT / 13:00 ET / 18:00 BST

Vad finns i beta-tekniktestet Gears 5?

Som The Coalition förklarade i ett blogginlägg kommer det tekniska testet att innehålla tre multiplayer-lägen och två kartor. Det kommer att vara vår första titt på det nyligen avslöjade Arcade-läget, och det kommer också att ha två andra lägen som kommer i Gears 5: Bootcamp-träningsläget och en anpassad Tour of Duty-utmaning. Genom att genomföra det tekniska testet Tour of Duty kommer du att belöna medaljer som används för att låsa upp tester-exklusiva vapenskinn och ett banner som kommer att överföras till Gears 5.

Gears 5 kommer inte att ha säsongskort eller Gear Packs och alla DLC-kartor är gratis.

Gillar du artikeln? Dela med vänner: