Hur man tittar på Bethesda E3 2019-konferensen

https://player.twitch.tv/?channel=bethesda

Om du undrar vad som är nästa för huset med Fallout och Elder Scrolls, måste du veta hur du kan titta på Bethesda E3 2019-konferensen. Vi har redan en god uppfattning om vad vi borde och inte borde förvänta oss att se på Bethesdas senaste E3-visning, men det finns fortfarande gott om utrymme för överraskningar och spännande uppdateringar, så det kommer definitivt vara en att titta på. Du kan titta på Bethesda E3 2019-konferensen på studionens officiella Twitch-, Twitter-, YouTube- eller Mixer-kanaler. Så här stämmer du in:

USA: s västkust:17:30 PT

USA: s östkust:20:30 ET

STORBRITANNIEN:01:30 GMT

Europa:02:30 CET

Äldste Scrolls 6 och Starfield E3 2019 avslöjar tyvärr att de inte är på plats. Bethesda-chef Todd Howard sa att båda titlarna inte kommer att visas i år eftersom de fortfarande behöver god tid i ugnen. Viärförväntar sig några stora uppdateringar för Fallout 76, som har blivit bättre med åldern men fortfarande kan använda lite hjälp, och nya bilder från Doom Eternal och Wolfenstein: Youngblood. Wolfenstein: Youngblood planeras släppas nästa månad, och Doom Eternal är också planerat till 2019 så det borde inte vara för långt efter.

Håll dig uppdaterad om alla andra utvecklingar den här veckan med vår E3 2019 schema och vår round-up av alla stora E3 2019-spel . Om du letar efter några mer experimentella och kompakta titlar, kolla in vår lista över bästa indie-spel vi har sett på E3 2019.

Gillar du artikeln? Dela med vänner: