Hur man tittar på Google Stadia Connect GamesCom presskonferens

Hur man tittar på Google Stadia Connect GamesCom presskonferens

Efter en dag med fräcka presskonferenser för Gamescom 2019 finns det ett glänsande nytt Google Stadia Connect-evenemang på väg. Den kommande spelströmningstjänsten gör en liten information för att prata allt om, ja, spel. Vem gör det, va? Du kan fånga hela saken här så snart det börjar idag kl10.00 PDT / 13.00 EDT / 18.00 BST.

Vi har hittills haft några Google Stadia-strömmar, vilket ger oss information om spelen, styrenheten och mer, plus våra Google Stadia-hands-on gav oss en uppfattning om hur det fungerar och vart det är på väg. Det är fortfarande ett ganska förvirrande förslag för spelare, även om vi har några detaljer om praktiska detaljer som hur mycket Stadia kommer att kosta för Premium-medlemskapet, när du kan få det, och vilken typ av spel kommer att vara på Stadia bortom Assassin’s Creed Odyssey och Undergång evig. Ungefär.

Denna andra Google Stadia Connect är inställd på att handla om spelen igen. Utöver att bekräfta fler spel från tredje part som du kan spela i din webbläsare eller telefon eller smart kylskåp eller vad som helst, kan evenemanget också vara chansen för Google att avslöja vad dess interna Stadia Games and Entertainment-division arbetar med. Allt vi vet om gruppen är att Star Wars Battlefront och Assassin’s Creed-chef Jade Raymond leder det, vilket är coolt, men det skulle vara ännu svalare att se vilken konstig videospelmagi Google kan trollbinda med molnets kraft.

Kolla in allt stort inom spel och underhållning denna vecka med vår senaste Release Radar-video:

Gillar du artikeln? Dela med vänner: