Inuti Xbox Gamescom 2019 live stream: Var och när du ska titta på det, och vad du kan förvänta dig

Inuti Xbox Gamescom 2019 live stream: Var och när du ska titta på det, och vad du kan förvänta dig

Livsströmmen Inside Xbox Gamescom 2019 är en av de största kommande programmen som kommer från årets spelutställning i Köln, Tyskland, med Microsoft-kompromissande stora meddelanden som Gears 5, Destiny 2: Shadowkeep, Xbox Game Pass, Ghost Recon: Breakpoint, och mer.

Med andra ord, du vill hålla dig anpassad, och det bästa är att du ser hela saken lever från komforten i din vardagsrums soffa, läs vidare för all information du behöver om hur, var och när du ska titta på Inside Xbox Gamescom-strömmen 2019.

Inside Xbox Gamescom 2019-strömmen sker idag, måndag 19 augusti, kl8AM PT / 11AM ET / 16:00 BST, och förväntas pågå cirka 30 till 45 minuter. Du kan titta på det live på Xbox’sMixer, Twitch, YouTube, Facebook ochTwitterchannels online, eftersom du har en enhet med internetuppkoppling.

Inuti Xbox Gamescom 2019 live stream: Var och när du ska titta på det, och vad du kan förvänta dig

Om du råkar delta på Gamescom själv kommer Microsoft att låta ett begränsat antal människor komma in på en först till kvarn-bas vid Gloria Theatre i Köln, och du kan lära dig mer information om hur du kommer in via Xbox Dach Det är Twitter och Facebookbokskonton här.

Om du inte är ute och tittar på Inside Xbox Gamescom 2019-strömmen när det händer, kommer Microsoft att vara den fulla saken, plus alla höjdpunkter och trailers från showen, på dess YouTube-kanal, så oroa dig inte för att missa en sak. Vi kommer också att täcka de största meddelandena här påGamesRadar +, så håll dig inriktad på webbplatsen för de senaste nyheterna så snart den tappar.

För mer, kolla in de största nya spelen från 2019 på väg, eller titta på vårt senaste avsnitt av Dialogalternativ nedan, där vi tittar hårt på spel i öppen värld.

Gillar du artikeln? Dela med vänner: