Nästa Pokémon Sword and Shield-strömmen i morgon morgon

Nästa Pokémon Sword and Shield-strömmen i morgon morgon

Förbered dig på ett nytt parti med Pokemon Sword and Shield-detaljer, eftersom nästa info-liveströmmen är planerad till imorgon, onsdag 16. oktober. Saker börjar kl 06.00 PDT / 09.00 EDT / 14:00 BST / 15:00 CET.

Det är oklart hur länge strömmen kommer att köras eller vad den kommer att innehålla. Vår enda ledtråd är en kort GIF från det officiella Pokemon Twitter-kontot som visar en konkurrent – förmodligen du, spelaren – som går in i en kamparena. Kanske kommer vi att lära oss mer om den galariska turneringen eller konkurrerande multiplayer? Det är också möjligt att vi får träffa fler av gymledarna för Galar-regionen. Vi har redan träffat den exklusiva gymledaren av Ghost-typen, så Halloween-avslöjningen är ute, men det finns fortfarande utrymme för mer information om läget Pokemon Sword och Shield, som stöder stege-liknande rangordningar och hyreslag.

Naturligtvis finns det alltid chansen att se nya Pokémon, men med tanke på den senaste tidens Pokémon avslöjar har jag en känsla av att morgondagens ström kommer att vara mer berättelse- eller funktionsfokuserad. Internet fortfarande gillar Pokemon Sword’s riddare Sirfetch’d, och Pokemon Shields bedårande Galarian Ponyta avslöjades bara genom en 24-timmars safari-livestream, så det skulle vara vettigt för Nintendo och Pokemon Company att jaga de med några neutrala, strid- sinnade nyheter.

Vi kommer snart att ta reda på vad morgondagens ström har lagrat. Under tiden kan du komma ikapp med alla Pokémon som har bekräftats för Pokemon Sword and Shield Pokedex , så väl som Pokemon svärd och sköld skillnader som kan påverka vilken version du köper.

Gillar du artikeln? Dela med vänner: