Nytt utvidgat Dying Light 2-spel som kommer att avslöjas senare denna månad

Nytt utvidgat Dying Light 2-spel som kommer att avslöjas senare denna månad

Dying Light 2, Techlands kommande actionvärldsspel i öppen värld, håller på att göra ett stort stänk vid årets Gamescom-expo i Köln, Tyskland, med en ny, utökad titt på sin unika blandning av första personens parkour / zombie-bashing-spel.

Tidigare visade bakom stängda dörrar på E3 2019 kommer den ungefär 30 minuters demo att strömmas online online11:00 PT / 14:00 ET / 19:00 BST på måndag 26 augusti, och lovar att bli det "den största delen av Dying Light 2-spelet släppt hittills."

Nytt utvidgat Dying Light 2-spel som kommer att avslöjas senare denna månad

OurDying Light 2 E3 2019 förhandsvisning ger dig en bra uppfattning om vad du kan förvänta dig av den kommande spelupptäckten, som fokuserar på den berättande sandlådan i Techlands nya öppna värld, som reagerar organiskt på de val du gör som Aiden, uppföljarens nya huvudperson.

Det kommer också att bli en bättre titt på Dying Light 2: s förbättrade parkour-system, stridsmekanik och berättelse, som alla är avsedda att markera en stor förbättring jämfört med allt som ses i 2015’s Dying Light, som tusentals människor arestill spelar till denna dag.

I andra nyheter har Techland redan bekräftat att Dying Light 2 kommer att vara en korsgen-titel förPS5andXbox Project Scarlettin-tillägg till nuvarande konsoler, och att ett litet team inom studion fortfarande arbetar utan DLC för det ursprungliga spelet. Vi kommer att hålla dig informerad när det nya spelet också sjunker och hålla oss anpassade till GamesRadar + för mer Dying Light 2-täckning i början till dess tidiga lansering av 2020.

För mer, kolla in de största nya spelen för 2019 och därefter på väg, eller titta på Release Radar-videon nedan för en guide till allt annat den här veckan.

Gillar du artikeln? Dela med vänner: