Pokemon Masters lägger till tre berättelsekapitel med mer Pokemon X- och Y-innehåll

Pokemon Masters lägger till tre berättelsekapitel med mer Pokemon X- och Y-innehåll

Pokemon Masters är ett intressant och väl presenterat mobilt Pokemon-spel, men det lanseras med tre stora problem: begränsat innehåll, dyr progression och minimal utmaning. I en uppdatering som kommer på måndag 6 november ser utvecklar DeNA att hantera dessa problem – eller åtminstone börja ta itu med dem – genom att lägga till fler berättelsekapitel, en högre svårighetsnivå och bonusuppdrag som tilldelar flera valutor.

De tre nya berättelsekapitlen kommer att innehålla Calem, en tränare från Pokemon X och Y. Dessa kapitel kommer att lanseras tillsammans med det nya "Expert" svårigheter för kurser för strejk, teknik och supportutbildningsområde, vilket är ett hack över det aktuella max "Väldigt hårt." Säger DeNA "Att spela kurser på Expert-svårigheter gör att spelare kan tjäna saker mer effektivt."

På tal om effektiv progression: mål med begränsad tid för spelets huvudhistoria kommer att vara tillgängliga fram till kl 14:59 PT / 17:59 ET / 22:59 BST den 6 november. Om du fullbordar alla tillgängliga mål och uppdrag kan du tjäna upp till 200 ädelstenar, 20 stora pärlor och "olika träningsartiklar." Det är inte så mycket i det stora planen med saker, men om evenemang och freebies som dessa blir vanligare, att få nya tränare utan att bryta ut ditt kreditkort skulle vara mycket mer genomförbart.

Medan du väntar på den stora 6 november-uppdateringen, kan du slå ut några gräs- och elektriska synkroniseringsparhändelser. Evenemanget av den elektriska typen kommer att vara tillgängligt fram till tisdagen den 29 oktober, medan grässtypen går igenom onsdagen den 30 oktober.

Här är en snabb för hur man utvecklar Pokémon i Pokémon Masters .

Gillar du artikeln? Dela med vänner: