Pokemon Sword och Shield Direct kommer nästa vecka, kommer att erbjuda 15 minuter ny information

Pokemon Sword och Shield Direct kommer nästa vecka, kommer att erbjuda 15 minuter ny informationKredit: Nintendo

Förbered dig själv utbildare, ny information om duon av Pokemon Sword and Shieldgames – Pokemon Sword and Shield – kommer nästa vecka. Nintendo och The Pokemon Company har meddelat att kl14:00 BST / 9AM EDT / 6AM PDT onsdag 5 juni, det kommer att finnas en speciell Nintendo Direct fokuserad på spelen.

"Ställ in ungefär 15 minuters ny information om Pokemon Sword och Pokemon Shield för Nintendo Switch i en livestreamerad Pokemon Direct-presentation," läser suddigheten på sidan om Pokemon Direct.

Hittills har vi bara haft en dedikerad Direct livestream för spelen, men det var syltpaket, avslöjade den första trailern, bekräftelsen av deras namn och inställning och introducerade de tre starterGen 8 Pokemon-Grookey, Sobble, Scorbunny. Om den första Direct var så informativ tung, förvänta dig att den här ska vara ungefär densamma. Och glöm inte, släppdatum har fastställts för senare i år.

Intressant nog är det en Pokemon Presskonferens som händeridag 28 maj kl 18 PDT (02:00 BST / 21:00 EDT).Med tanke på att Direct händer nästa vecka, skulle jag bli mycket förvånad om dagens konferens inkluderade något relaterat till Pokemon Sword and Shield, men kanske en teaser för själva liveströmmen skulle kunna visas om vi har tur.

Den konferensen kan emellertid mycket hänför sig till Pokemon-anime, eller till och medPokemon Go, men vad det än är är det säkert spännande och kommer att avslöja nytt Pokémon-innehåll för året som kommer.

Vill du ha mer Pokemon-godhet? Varför inte kolla in några av dessa spel som Pokemon för att fylla tomrummet tills Sword and Shield, eller bara titta på avslöjande trailern nedan för att bygga hype:

Gillar du artikeln? Dela med vänner: