Så här ser du Golden Joystick Awards idag (plus din chans att vinna en spelbärbar dator)

Så här ser du Golden Joystick Awards idag (plus din chans att vinna en spelbärbar dator)

Det är nästan här! De 35: e Golden Joystick Awards som presenteras med OMEN av HP startar denna fredag, 17 november, på Bloomsbury Big Top i London. Lyckligtvis för dig kan du titta påhelsak från din egen soffas bekvämlighet.

Komiker, författare och producent Danny Wallace kommer att presentera huvudevenemanget, men du kan börja titta på live-för-showen online från 15.15 GMT / 7.15 PST / 10.15 am EST via Golden Joysticks’official Twitch-kanal. Och lita på mig, du kommer att vilja titta på det.

I värd av Keza MacDonald (redaktör, Kotaku Storbritannien) och Ellie Gibson (Go 8 Bit) kommer pre-showen att innehålla exklusiva intervjuer med en mängd specialgäster, inklusive Ellen Rose (Presenter på Outside Xtra), Jack Attridge (Creative Director på Flavourworks), Chuck Brungardt (verkställande direktör för Illfonic) och ingen annan än SpelareUnbekänd, Mr. Brendan Greene.

Så här ser du Golden Joystick Awards idag (plus din chans att vinna en spelbärbar dator)

Som omdet därräckte inte för att övertyga dig om att logga in på denna fredag, tittarna på pre-showen kommer också att ha chansen att vinna en mängd avundsvärt spelutrustning, eftersom OMEN ger bort en HP-spelbärbar dator och Intel&reg, Core&handel, i7-processor med MSI Motherboard Bundle som pris till de online-publikmedlemmarna som är tur nog att titta på vid rätt tidpunkt.

Även om du inte kan följa med på Twitch kan du hålla jämna steg med hela evenemanget via Golden Joysticks Twitter, som kontinuerligt kommer att uppdateras med alla de viktigaste nyheterna från evenemanget. Medan du är där, varför inte ge Twitch, OMEN av HP och Intel UK också en följd, bara för att se till att du inte missar en enda sak när showen rullas på fredagen!

Gillar du artikeln? Dela med vänner: