Så titta på Apple-evenemanget idag: Ta reda på om den nya iPhone och Apple Arcade

Så titta på Apple-evenemanget idag: Ta reda på om den nya iPhone och Apple Arcade

Behöver du en ny iPhone eller ivriga att lära dig allt om Apple Arcade? Du vill veta hur du kan titta på Apple Event-strömmen senare i dag i så fall, för det är när Apple kommer att avslöja allt det som har planerat för nästa år eller så. Från Apple Event starttid till Apple livestream och mer, vi har allt du behöver veta om hur du tittar på Apple-evenemanget här.

Hur man tittar på Apple Event: Starttid och schema

Så titta på Apple-evenemanget idag: Ta reda på om den nya iPhone och Apple Arcade

Om du vill titta på Apple Event livestream idag är här starttiden för ett antal regioner runt om i världen:

  • San Fransisco (PT):10:00
  • New York (ET):01:00
  • London (BST):06:00
  • Berlin (CEST):07:00
  • Moskva (MSK):08:00
  • New Delhi (IST):10:30
  • Peking (CST):01:00 (11 september)
  • Tokyo (JST):02:00 (11 september)
  • Melbourne (AEST):03:00 (11 september)

Vad gäller Apple-evenemangsschemat har det inte släppts någon resplan, men de flesta iPhone-avslöjar händelserna varar mellan en och en halv till två timmar. Förvänta dig inte att det tar längre tid än så, såvida inte Apple har några stora överraskningar uppåt.

Hur man tittar på Apple Event: Stream

Du har några alternativ för var du kan titta på Apple Event som händer senare i dag. Som alltid kan du gå tillApple.com/Apple-Events/ för att titta på strömmen direkt på Apple-webbplatsen.

Det finns också den officiella Apple YouTube-strömmen som innehåller en anmälningsfunktion så att du vet när den går live. Vi har också bäddat in det ovan så att du inte ens behöver lämna den här sidan!

Slutligen, om du har en Apple TV, kan du ladda ner Apple Events-appen för att se den live där.

Vad kommer att avslöjas vid Apple Event?

Så titta på Apple-evenemanget idag: Ta reda på om den nya iPhone och Apple Arcade

Vi vet inte exakt vad som kommer att avslöjas vid Apple-evenemanget, men det har varit mycket rykten kring iPhone 11 från sent, så vi skulle bli förvånade om den inte ser ut.

Eftersom vi är GamesRadar, skulle vi vara dumma att inte prata om den kommande Apple Arcade, deras kommande prenumerationstjänst som erbjuder över 100 spel som du kan spela från iPhone till iPad, hela vägen till Mac och Apple TV.

Vi såg fullApple Arcade-spellistan igår, men vad kunde visas på Apple Event? Nåväl, det har förekommit några rykten om att No Man’s Skycould också har funktionen, vilket överlägset skulle vara det mest tekniskt imponerande spel som finns på tjänsten.

Det finns inget bekräftat utgivningsdatum för Apple Arcade än heller, så förvänta dig att det kommer att meddelas eftersom allt vi vet hittills är "falla", och vi hör förmodligen om priset. Den ryktade kostnaden för tjänsten är $ 4,99 per månad, men det har inte bekräftats än.

Cyberpunk 2077on Apple Arcade, vem som helst?

Vill du ha något att spela på din iPhone innan Apple Arcade kommer ut? Kolla in våra bästa iPhone-spel här.

Gillar du artikeln? Dela med vänner: