Se Call of Duty: Black Ops 4 avslöja här klockan 10 PDT / 18:00 BST

https://player.twitch.tv/?channel=callofduty

Vi har haft kul med tanke på alla rykten, inklusive frånvaron av en traditionell enspelares kampanj och inkludering av ett kamp royale-läge, men nu är det dags att spänna ner sig för full Call of Duty: Black Ops 4reveal. Activision har fortfarande bara officiellt bekräftat spelets titel, plattformar (PC, PS4 och Xbox One) och släppdatum (12 oktober), men det kommer att ändras idag på "Community Reveal Event" i Los Angeles. Förutsatt att du inte har biljetter till själva fysiska evenemanget, hur kan du se Call of Duty: Black Ops 4 avslöja? Lätt! Ta bara liveströmmen ovan och läs vidare för några fler svar.

När börjar Call of Duty: Black Ops 4 avslöja?Enligt Activision kommer liveströmmen att börja klockan 10:00 PDT / 13:00 EDT / 18:00 BST på torsdag 17 maj (det är idag).

Vad kommer Call of Duty: Black Ops 4 avslöja att inkludera?Händelsen kommer att innehålla "världsspel avslöja" för Black Ops 4 samt en titt på dess utveckling och "ytterligare klassificerad Intel." Det kommer nästan definitivt att vara konstiga hemliga meddelanden för gemenskapen att avkoda.

Betyder detta Call of Duty: Black Ops 4 kommer inte att vara en E3 2018-spel ?Nej, chanserna är fortfarande väldigt bra att vi får se mer av Black Ops 4 på E3. Activision har gjort för-E3 avslöjar händelser för Call of Duty-spel tidigare men de har vanligtvis mer att visa på sin nuvarande konsolpartners E3-show också. I det här fallet betyder det att du bör leta efter mer information om Black Ops 4 för att komma på Sony-scenen.

Behöver du komma ikapp med serien? Kolla in vår lista över bästa Call of Duty-spel .

Gillar du artikeln? Dela med vänner: