Växellåda för att avslöja den första uppsättningen av Borderlands 3 DLC senare idag: Så här tittar du på liveströmmen

Växellåda för att avslöja den första uppsättningen av Borderlands 3 DLC senare idag: Så här tittar du på liveströmmen

Borderlands 3 har bara varit ute i en vecka, men Vault Hunters når redan den högsta nivån på 50 och letar efter nya saker att göra eftersom de oändligt plundrar gården för thebest Borderlands Legendaries.

Tack och lov är Gearbox på väg att lyfta curtainon the looter shooters ambitiösa färdplan efter lansering, som lovar att bestå av ofta fixar, innehållsuppdateringar och den typ av stora, djärva historiautvidgningar som länge har varit en häftklammer i franchisen sedan original Borderlands 2009.

Avslöjandet äger rum under det första avsnittet av The Borderlands Show, som du kan fånga live på Borderlands Twitch-kanal från10 AM PT / 12 PM CST / 13 PM ET / 18 PM BST.

Växellåda för att avslöja den första uppsättningen av Borderlands 3 DLC senare idag: Så här tittar du på liveströmmen

Växellådan har lovat en bättre titt på både Bloody Harvest och Maliwan Takedown DLC som redan tillkännagavs för spelet (som båda kommer att vara gratis för alla Borderlands 3-ägare), tillsammans med en mer omfattande konversation kring de betalda historiautvidgningarna som studion har planerat för sin uppföljare vid ett senare datum.

Borderlands 3: s kreativa chef Paul Sage kommer att vara på utställningen för en "uppriktigt samtal" runt spelets klippiga lanseringsfrågor, medan Gearbox-vd Randy Pitchford har retat att mer Borderlands 3 Shift Codes kommer att släppas under själva strömmen.

På tal om uppdateringar släppte Gearbox den första uppsättningen av Borderlands 3 patch-lappar i går, som försökte lösa några av spelets tekniska problem under tiden att klämma fast jordbruket för enkla legender. Förhoppningsvis kan Sage erbjuda mer klarhet i situationen senare i dag.

Kolla in vår Borderlands-berättelse om att få reda på det senaste i Pandora, eller se hela saken i videoform nedan!

Gillar du artikeln? Dela med vänner: